Zlatković i Petrović: HAOS u ulici MILUNKE SAVIĆ nakon PADAVINEOdbornici opozicije Slobodan Petrović i Igor Zlatković okupili su se danas u ulici Milunke Savić (bivšoj Moše Pijade) kako bi ukazali na stanje ulice nakon obilnih padavina koje su pogodila Vranja u jutarnjim časovima.

Odbornici Petrović i Zlatković, danas su razgovarali sa građanima Vranja, koji žive u ulici Milunke Savić.Gradski odbornici su istakli da se od strane grada izvode radovi i da nije ispunjen nijedan propisan uslov.

Prema obećanjima predstavnika Gradske vlasti, radovi u ovoj ulici morali su biti završeni nakon dve do tri nedelje, ali kako stvari trenutno stoje, oni traju više od mesec dana.Danas se od odbornika Grada Vranja, moglo čuti da ne postoji nijedno obeležje. Ni ko je izvođač radova, ni koliko će trajati. Odbornici su dodali da sami radnici nemaju zaštitinu opremu.

Došli smo ovde da izvršimo maksimalan pritisak jer to je u ovom trenutku jedino što možemo kako bi se ovi radovi ubrzali, a svakako ćemo pozvati na odgovornost sve one koji na ovakav nepropisan, nebezbedan i nezakonit način izvode radove,, rekao je Zlatković.

Narodni poslanik, Slobodan Petrović je sarkastično je dodao „da niko nije odgovaran počev od preduzeća Novi dom, preko direktora Gorana Petrović do gradonačelnika Milenkovića i gradskog rukovodstva i da nije tačno da stanovnici ulice i roditelji koji vode decu u vrtić ne mogu slobodno da se kreću“.

„Grad nije iskopan, sve ovo što vidite nije tačno, nemojte verovati svojim očima, verujte gradskom rukovodstvu, sve je u najboljem redu.“, navodi Slobodan Petrović.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Irena 20/05/2024
  2. Tričko Prvi 20/05/2024
  3. Dane 20/05/2024
  4. Komi 20/05/2024
  5. Dragan 21/05/2024
  6. GileRostilj 21/05/2024
  7. Milos 22/05/2024

  Ostavi komentar