Žitelji Gramađa u Banji dva dana bez vode

Eko Taxi Vranje

Stanovnici naselja Gramađe u Vranjskoj Banji dva dana nemaju vodu za piće, javlja portalu InfoVranjske izvor iz pomenutog naselja.

Cev vodovodne mreže u Gramađu dva puta je pukla na glavnom putu u ovom naselju.Prvo pucanje cevi desilo se u četvrtak 18. novembra, a zatim je cev opet pukla u petak 19. novembra, u pitanju je ista cev od azbesta, stara još iz prepotopskih vremena, navodi izvor portala.

Naselje Gramađe, koje je severozapadno od naselja Ogoš, ima nesreću sa stalnim pucanjem vodovodnih cevi.

Godinama imamo isti problem, ali nas sada posebno pogađa nestašica vode, baš kada su domaćice i svi ostali počeli pripreme za slavu, ovde veliki broj ljudi slavi svetog Aranđela Mihajla, pa su posebno nezadovoljni oni koji slave, ali i ostali građani, ističe izvor InfoVranjskih.

JP „Vodovod“ je juče intervenisao, ali je cev danas opet pukla.

Vodovodne cevi u našem naselju „plaču“ za zamenom, ali još nismo došli na red, pa ipak, približavaju se izbori i vlast krenula sa funkcionerskom kampanjom, već je asfaltirala nekoliko ulica koje decenijama nisu bile pod asfaltom, pa se nadamo da se ne smiluju nama, već da srede vodovodnu mrežu zbog izbora, kaže izvor portala InfoVranjskih.

Ali šta će da piju stanovnici naselja Gramađe do izbora, e to ostaje pitanje za aktuelnu vlast na čelu sa SNS!    1. Dolinarac 20/11/2021

    Ostavi komentar