ZC: Ljiljana ANTIĆ UVIDELA svoje greške?

Dr Ljiljana Antić direktorka vranjskog Zdravstvenog centra uvidela je svoje greške, pričaju njeni najbliži saradnici, i na sve načine pokušava da neke stvari uredi i da, “ako ništa drugo nakon isteka mandata može kolegama da pogleda u oči”.

Njen najveći problem je kadrovisanje koje se svodilo samo i isključivo na stranačkoj pripadnosti što je dovelo do potpunog rasula, naročito u radu Bolnice.

Nakon smene Jadranke Ajanović, smenjena je i Marija Stefanović, a priča se da nije tu kraj i da dr Antić planira „zavođenje reda“ i na još nekim odeljenima.

Sve veći problem je Hirurgija iako niko neće javno da kaže, Antićeva se razočarala u sadašnjeg načelnika, jer je očekivala mnogo više. Priča se i da traži nova rešenje za još neka bolnička odeljenja – kaže naš izvor i dodaje da njeno nezadovoljtvo kulminira “jer su je najbliži saradnici izdali i nisu podržali kada je trebalo”.

Sa druge strane iako se u više navrata spekulisalo o smeni, čak su se navodila i imena novih rukovodioca, od toga za sada nema ništa, jer je u pitanju veliki politički pritisak.

Naime, SNS neće dozvoliti bilo kakve ispade i skandale naročito kada počinje kampanja.

NIV

  1. Zorica 21/07/2021
  2. Anesteziolog 21/07/2021
  3. Vranjezguz 21/07/2021
  4. Zorana 21/07/2021
  5. Joja 21/07/2021

  Ostavi komentar