Zavetnici u Vranju: Ovde smo svoji na svome

Eko Taxi Vranje

Milica Đurđević Stamenkovski, predsednica Srpske strank Zavetnici i predsednički kandidat na izborima trećeg aprila, u okviru predizborne kampanje posetila je Vranje i područje Poljanice i poručila građanima „da Vranje ne sme da bude zanemareno, jer je brana velikoj Albaniji i treba da bude stožer okupljanja Srba iz Makedonije, Kosova i Metohije i svih južnih krajeva“.

U Vranju smo svoji na svome, kao i svuda u Srbiji, zato je to slogan naše stranke, da nema Vranja odavno bi stigli neki drugi, ali ste malo iskorišćeni i veoma zanemareni, zato ovde treba da se presele institucije države Srbije, baš zbog ovakvog položaja i njegovog značaja, naglasila je Stamenkovski.Predsednica Zavetnika je pozvala građane juga Srbije „da ne dozvole da ih aktuelna vlast kupi za sitan novac“.

Ne dozvolimo da nas kupe, vlast nam da po 100 evra, ali nam sve to uzme korz poskupljenja, pogledajte kolike su cene mnogih proizvoda, dok se Vučić i Ana Brnabić ne stide da kažu da smo ekonomski tigar, a u stvari, u pitanju su šminkanja privrede, time se rugaju narodu, konstatovala je Milica Đurđević Stamenkovski.

Po njenim rečima, „Vranjanci ne smeju da dopuste da se finansiraju albanske firme koje rade na stvaranju velike Albanije“.

Mi stižemo svuda, bili smo i u Preševu i Bujanovcu, pa tamo Srbi kao da ne žive u Srbiji, a Gordana Čomić, ministarka, zalaže se za zapošljavanje Albanaca. Zato poručujem, Srpska stranka Zavetnici neće dopustiti diskriminaciju Srba u Bujanovcu i Preševu, poručila je Stamenkovski.

Predsednica Zavetnika osvrnula se i na stanje na području Poljanice.

Taj predivan kraj je zapostavljen, bez puteva, moramo da se borimo za život ljudi koji tu rade i žive, pa verujem da će Dragan Nikolić kao budući poslanik, baš kao što nikada sebe nije štedeo, nastaviti da se bori i za Poljanicu i jug Srbije, rekla je Stamenkovski.

Kandidatkinja Zavetnika za predsednika Srbije je bila jasna u obećanju „da Srbija neće uvesti sankcije Rusiji, da će ulagati u domaće privrednike da Vranje ne bi opet prošlo kao sa „Geoksom“, da će ulagati u poljoprivredu, prosvetu i sve društvene oblasti“.

Dragan Nikolić, kandidat za narodnog poslanika iz Vranja, istakao je „da je zadovoljan predizbornom kampanjom, da je ubeđen da će ući u parlament i napraviti ozbiljan poslanički klub i da će Stamenkovski ući u drugi krug predsedničkih izbora“.

Spočitavaju nam da smo uz Vučića i SNS, a ja vam kažem da nikada ne bi bio na listi koja podržava Vučića i SNS, poentirao je Nikolić.

S. Kostić  1. Ниџа 18/03/2022
  2. Оле 18/03/2022
  3. ADA 19/03/2022
  4. JASNO KAO DAN 20/03/2022
  5. Tatko 21/03/2022

  Ostavi komentar