Zavetnici: Spremaju izbornu krađu na dan izbora

Eko Taxi Vranje

Srpska stranka Zavetnici objavila je saopštenje za javnost. Saopštenje prenosimo u celosti i bez dodatnih izmena.

Predizborna kampanja u Vranjskom okrugu je protekla u mirnoj atmosferi,ali uz izrazito favorizovanje vladajućih stranaka od strane velikog broja medija. Međutim, po pouzdnim saznanjima Srpske stranke Zavetinici u našem okrugu se spremaju manipulacije, marifetluci i krađe na dan izbora 03.04.2022.god.od određenih grupa i političkih stranaka.

Upozoravamo sve učesnike izbornog procesa da zavetnici u celom okrugu i na svim biračkim mestima od Preševa do Bosilegrada imaju svoje članove,koji će svim zakonskim sredstvima štiti volju građana,neće dozvoliti nezakonito delovanje i sprečiće svaki pokušaj krađe ili falsifikata.

Takođe, pozivamo sve pripadnike Policijske uprave Vranjskog okruga, posebno u Vranju, da reaguju na svako upozorenje, poziv i prijavu na sumnju za vršenje krivičnog dela u vezi sa izborima.

Ovo pogotovu zbog sramnog iskustvo sa tzv. Mađarskim vozom na prošlim izborima, kada smo se obrukali, bili i još uvek smo predmet podsmeha cele Srbije!

Nadamo se da će sada biti sprečeno kupovanje glasača i pozivamo sve građane da, ukoliko primete ili čuju da se tako nešto sprema ili realizuje, o tome odmah obaveste nadležne organe.

Moramo svi zajedno da sprečimo novu bruku, jer se tiče svakog građanina Vranja!

Nadamo se da će tako i biti! 

Na kraju želimo sreću svim učesnicima izbornog procesa uz nadu da će sve proteći u najboljem redu,u mirnoj atmosferi, gospodski kako priliči nama, a neka građani svojom slobodnom voljom odluče za koga će glasati.

Nadamo se da smo u predizbornoj kampanji mi Zavetnici uspeli da dopremo do svih građana, da su upoznati sa našim programom i stavovima,te da će dati poverenje našoj poslaničkoj listi na broju (7) i našem predsedničkom kandidatu na broju (5)!

Saopštenje za javnost potpisao je Dragan Nikolić, potpredsednik Izvršnog odbora Srpske stranke Zavetnici.    1. Dr.Nedeljkovic 31/03/2022

    Ostavi komentar