ŽAPSKO: Ni prodavnicu nemamo!

Eko Taxi Vranje

Stanovnici sela Donje Žapsko gnevno su reagovali na najavu glamuroznih događaja u organizaciji SNS u njihovom selu ovog vikenda, koja je pa sada još i otkazana, upozoravajući da ovo mesto, između ostalog, „nema ni prodavnicu“, javljaju portalu InfoVranjske meštani.

Ranije smo imali tri prodavnice, sada nemamo nijednu, a SNS najavljuje skupove na kojima želi da prikaže sva nepostojeća „bogatstva našeg sela“, dok mi koji ovde živimo moramo u susedno Rataje za osnovne potrepštine – žeste se Žabljani.Ogorčeni meštani Donjeg Žapskog ne mogu da veruju da su  naprednjaci najavljuju organizovanje glamuroznog skupa (sada otkazanim nekakvim „Miholjskim danima“, p.a.) u selu koje nema ništa.

Žapsko na google

Zaboravljeni od Grada Vranja i aktuelne vlasti saobraćajno smo odsečeni od sveta, ambulanta ne radi, nemamo otkupnu stanicu, o Domu kulture nećemo ni da pričamo, ulična rasveta je stalno u problemu, a SNS namerava da se hvali nekakvim našim „dostignućima“, pa se pitamo kojim – ističu meštani ovog sela.

Žapsko ODSEČENO od «ostatka sveta»

Bruka: Ne rade ambulante u Rataju i Žapskom

U Donjem Žapskom još ne znaju šta su naprednjaci nameravali da promovišu na toj sada otkazanoj manifestaciji u njihovom i okolnim selima.

Jedni kažu da su planirani seoski susreti, malo sporta, malo folklora, baš kao da imamo sportski klub i kulturno društvo, a sve to nemamo, da će promovisati otkupnu stanicu, a nemamo je, ko zna šta će im još pasti na pamet i čime će se to podičiti u zaboravljenom selu kakvo je Žapsko – navode meštani.

Meštani Donjeg Žapskog na kraju poručuju „da ovde oni nemaju čime ni da se pohvale ni da se ponose, jer je sve uništeno na štetu žitelja i njihovih osnovnih potreba“, pa pozivaju SNS da ih ostavi na miru da se sami bore sa svim svojim, vidi se, ne malim teškoćama.

S. Kostić  1. Dace iz Poljanicu 10/10/2021
  2. Miki 10/10/2021
  3. Mečkar 10/10/2021
  4. Drinska 10/10/2021
  5. Slavko 10/10/2021
  6. Budi svoj na svome 10/10/2021
  7. Zekin 10/10/2021
  8. ZEMLJACI 11/10/2021

  Ostavi komentar