Zaplenjena velika količina: Policija pronašla 12,2 kilograma MARIHUANEPripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije i Policijske uprave u Vranju u ataru sela Miratovac otkrili su i zaplenili oko 12,2 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je marihuana.

Tom prilikom uhapšen je  H. D. (1985) sa područja Preševa, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u saopšteno je iz Tužilaštva.Policija je pregledom „pikapa“ hrvatskih registarskih oznaka, kojim je osumnjičeni sa još jednom osobom za kojom se traga, ušao u Srbiju iz Republike Severne Makedonije, u tovarnom prostoru i kabini vozila pronašla više paketa sa oko 12,2 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je marihuana.

Uviđaj su izvršili dežurni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Vranju i policijski službenici.Po nalogu dežurnog javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar