Zakazan novi PROTEST u SUBOTU: Za OPSTANAK Srbije

Eko Taxi Vranje

Predstavnici Skupštine slobodne Srbije i Saveza ekoloških organizacija Srbije najavili su Ekološki protest 22. januara, u Vranju.

Protest je pod imenom „Za opstanak Srbije“ zakazan je za 13 časova ispred Saborne crkve u Vranju.Dragi sugrgađani, verujem da i sami uviđate u kakvoj se situaciji nalazimo kao društvo. Videli smo otvorenu krađu na referendumu – stoji u saopštenju ovih organizacija.

Skupština slobodne Srbije i SEOS pitaju da li građani posle svega mogu verovati predsedniku Vučiću i premijerki Brnabić.

Zamajavaju nas, odugovlače sa Rio Tintom i kupuju vreme do 3. aprila. Mislite li da će se stvarno odreći Rio Tinta?
Pokušali smo i zakonski, podnošenjem Narodnoj skupštini zahtev za sprovođenje Narodne inicijative. Videli ste svi kako se završilo. Poslali su svoje batinaše na konfereciju za štampu Kreni-promeni. Iskoristili smo sva zakonom zagarantovana prava i jedino nam preostaje da na ulici sačuvamo svoja građanska prava, dostojanstvo i slobodu. – rekli su iz ovih organizacija.

FOTO: Skupština slobodne Srbije

Iz SSS-a i SEOS-a pozvali su sve građane Vranja, ali i građane Krševice, Klinovca, Klenika i Spančevca da se pridruže u ovoj borbi.

Za budućnost naše dece se moramo izboriti sami. Ovim putem se obraćamo i preosvećenom vladiki Pahomiju da nas podrži i pozove vernike na borbu protiv ozloglašene kompanije. Ukoliko se ostvari njihov plan, dvorište manastira Prohora Pčinjskog biće površinski kop i jalovište, stoji u saopštenju.

Na kraju pozvali su sve zainteresovane da u subotu 22. januara, 2022. godine podrže proteste ispred Saborne crkve u 13 časova.

Zanemarite sve političke i ideološke razlike ovo je borba za naš goli opstanak, rekli su u saopštenju.

MSB    1. Atlija Milorad 20/01/2022
    2. Religiozni snobovi 20/01/2022
    3. Ivan 20/01/2022
    4. Profesor 20/01/2022

    Ostavi komentar