Zaharijev: Nemam ništa sa TAMAROM MISIRLIĆ – OVO je nastavak HAJKE na meneInfoVranjske.rs su povodom navoda sagovornika iz teksta „Bosilegrad: Zaharijev pokušao da spreči humanitarnu akciju Tamare Mirisrlić“ pozvale telefonom Vladimira Zaharijeva, predsednika opštine Bosilegrad, koji je rekao „da sa tim događajem na putu za Bosilegrad nema ništa“.

Sa tim vozačem nemam ništa, ne razgovaramo dugu, ipak, pozvao sam ga i pitao, a on mi je rekao da ga je iznervirala ženska iz Vranja. Nije u redu što me povezuju sa tim događajem, to je teško političko miniranje, nastavak hajke na mene iz političkih razloga, objašnjava Zaharijev.InfoVranjske.rs su telefonom pozvale i vozača Stava Naskova koji je izneo svoju verziju događaja na putu po bosilegradskim bespućima.

Nije tačno da sam ih ostavio na milost i nemilost, ja sam ih vratio kod njihovog kombija, izvinio sam se Tamari i Miloševiću, jer su krivi za nesporazum neki drugi ljudi iz Surdulice koji su me optužili da sam nešto skrivao, a ne znam šta, navodi Naskov.

Po njegovim rečima, „on se te subote držao dogovora sa devojkom humanitarkom i njenim kolegom Dejanom“.

Vozio sam ih po dogovoru, a negde kod mesta „Dve reke“ na putu za Ljubatu zamereno ni je da nešto skrivam, kao to su rekli Surduličani, onda sam ih pitao gde da ih vozim, rekli su da ne znaju puteve, pa sam ih vratio kod kombija“, kaže Naskov.

Stavo Naskov potencira „da nema nikakav strah od predsednika opštine Zaharijeva“.

Na kraju, kao jedino nameće se samo po sebi jedino pitanje da li i put ljudske humanosti mora da bude popločan trnjem, baš kao što se dogodilo tokom duboko ljudske misije humane devojke iz Vranja?

S. Kostić  1. Bugarin bosilegrad 05/07/2022
  2. Bugarin 05/07/2022
  3. Tričko 05/07/2022
  4. Tatko 05/07/2022
  5. Istina 05/07/2022
  6. Surdulica 05/07/2022
  7. DSS igrač 06/07/2022
  8. Bugarin bosilegrad 06/07/2022

  Ostavi komentar