ZABORAVNOST: Hotel „Železničar“ niko ne pominjeBeogradska firma „Milenium resorts“, kupac hotela „Železničar“ u Vranjskoj Banji, zaboravila je, izgleda, da ovaj objekat uopšte postoji, pa ga nikako ne pominje u svojim glamuroznim nagoveštajima razvoja Banje.

„Millenium resorts“ u nastupu na plaćeničkim medijima u Vranju gromoglasno obećava hotel sa četiri zvezdice na desnoj obali Banjske reke i moderni Stacionar, ali skoro dve godine od kako je kupila hotel „Železničar“ ne samo da ne preduzima ništa na rekonstrukciji objekta, već ga i ne pominje u svojim planovima.Hotel „Železničar“ zaboravljen od svih, u prvom redu od svog kupca, stoji kao spomenik jednom nevremenu u srcu turističke zone u Vranjskoj Banji i dok polako propada čeka milost od onih koji su ga kupili, ali nikada nisu obnarodovali koliko su platili za njega.

Sa lica sa mesta FOTO Info Vranjske

Slično je postupio i poslanik Slaviša Bulatović, Banjčanin, kada je u novembru 2019. godine na plaćeničkim medijima saopštio da je hotel „Železničar“ kupila beogradska firma „Millenium resorts“, ćerka firme „Millenium team“ koja ju je i osnovala početkom pomenute godine da bi kupila ovaj hotel u Vranjskoj Banji.Podsećamo, hotel „Železničar“ je zatvoren 2015. godine kada je njegov tadašnji vlasnik „Žel turist“ iz Beograda otišao u stečaj zbog ogromnih dugovanja u iznosu od 720 miliona evra.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Co ki 12/08/2021
    2. Jes 12/08/2021

    Ostavi komentar