„Za našu decu“: OŠTEĆENE fasade u bolničkom KRUGU u VranjuDelovi fasada bolničkih odeljenja u krugu Zdravstvenog centra oštećene su i zidovi se ljušte nakon što veoma dugo nije renovirano.

Na svakom odeljenju mogu se videti oštećeni spoljašnji delovi, od Doma zdravlja, stare hirurgije, psihijatrije, dečjeg odeljenja, „ušnog“ i ostalih, zastarelost i zidovi koji su počeli da postaju tamni.Rekonstrukcija u „Zdravstvenom“ je višegodišnja, objekti poput zgrade hirurgije i stare neurologije su ruinirani i ne preduzima se ništa, mnoga odeljenja čekaju na renoviranje i u skorije vreme nećemo imati kompletno uređen Zdravstveni centar.

Sve vesti iz kategorije „ZC Vranje“ – možete pročitati OVDE.Svedoci smo i da su se pored toga pacijenti žalili na izgled infektivnog odeljenja brzo posle renoviranja, pa ćemo videti kako će se „razvijati“ i nova rekonstruisana bolnica.

Mada, ono što je sigurno da su unutrašnjost i krug bolnice u takođe vrlo lošoj situaciji, i nema naznake onog neophodnog, a to su zdravi putevi i staze koji vode ljude do bolnica.

V. ILIĆ

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Jovan 16/01/2024
    2. Sara 16/01/2024

    Ostavi komentar