„Za naše TRI“: Nikola ROKVIĆ u VranjuNikola Rokvić održaće koncert u 20. aprila, 2023. godine u Vranju. Rokvić je podržao akciju Vranjanaca „Za naše TRI“. Koncert će biti održan u porti Saborne crkve u Vranju.

Minimalna cena ulaznice koje će se naći u preporodaji je 500 dinara za fizička lica i 1000 dinara za pravna (ukoliko preduzeća kupuju ulaznice za svoje zaposlene).Pored toga na koncertu će biti postavljene i donatorske kutije. Nikola Rokvić biće gost Vranja i kako je rekao zadovoljstvo mu je što može dati doprinos jednoj velikoj građanskoj akciji.

Podršku na nastupu pružiće Nikoli Rokviću i hor “Vera”, a u najavi je još jedno iznenađenje večeri.Podsećamo da skoro mesec dana humanitarci okupljeni oko više organizacija, a na inicijativu Ženskog solidarnog fronta, sprovode niz akcija u cilju prikupljanja sredstava za tri korisnice fondacije Budi human.

Pod sloganom “Za tri naše” Ženski solidarni front, Eparhija Vranjska,Udruženja Roditeljstvo plus i Borino evropsko Vranje, škola fudbala Prestiž i Društvo onkoloških pacijenata sproveli su više akcija i svakodnevno rade na prikupljanju sredstava za lečenje, Adrijane Simenove, Snežane Stanković i Nadice Stošić. Uz pomoć brojnih pojedinaca, preduzeća, ustanova i javnih ličnosti do sada je na račune uplaćeno preko milion i po dinara.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Oki 22/03/2023
    2. Holy Stevan 23/03/2023

    Ostavi komentar