VUČIĆU, nad nama se vrši GENOCID: Gradska kuća ponovo zaključanaProtest Sportskog saveza završio se u utorak pred «zaključanom» zgradom Skupštine Grada Vranja, jer obezbeđenje nije dozvolilo zaposlenima u ovoj instituciji da dođu do gradonačelnika Slobodana Milenkovića i gradskog većnika za sport Nenada Đorđevića Nešija.

Danijeli Trajković, predsednici Samostalnog sindikata Sportskog saveza obezbeđenje nije dozvolilo ni da ode do pisarnice, verovatnu po naređenju gradskih čelnika koji su «gradsku kuću zaključali od svojih građana».Zgrada Skupštine BLOKIRANA, policija ČUVA VLAST, građani ne odustaju

Svi zaposleni u Sportskom savezu, posle kraće verbalne rasprave sa obezbeđenjem, u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju podneli su krivične prijave protiv odgovornih zbog zaključavanja zgrade Skupštine Grada, što je u suprotnosti i sa zakonom i sa javnom ulogom lokalne samouprave u društvu.Zaposleni u Sportskom savezu uputili su otvorena pisma predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i generalnom sekretaru Sportskog saveza Srbije Goranu Marinkoviću.

Ilustracija FOTO FB

Pismo Vučiću prenosimo u celosti.

Poštovani gospodine predsedniče, u prilici smo da vam se po ko zna koji put obraćamo saopštenjima i pismima koja vi niste pročitali, jer nisu došla do vas.

Naš problem je egzistencijalne prirode, sigurni smo da vi to ne dopuštate u jeku izborne kampanje, jer gradski čelnici Grada Vranja na najgnusniji način vode antikampanju u vremenu pred izbore i u epidemiji korona virusa.

Genocid nad nama vrši rukovodstvo Grada na čelu sa gradonačelnikom Slobodanom Milenkovićem i gradskim većnikom za sport Nenadom Đorđevićem, oni tvrde da imaju podršku Beograda i centrale SNS, konstantno se pozivajući na vaše ime u svemu što rade sa zaposlenima u Sportskom savezu, a time i sa sportskim klubovima u Vranju.

Najbolnije je što sve što tvrde lažu, posebno pozivajući se na obmanu da je Sportski savez udruženje građana, mi to negiramo dokumentovanim dokazima, ali to ne dopire do svesti gradonačelnika i većnika za sport, što ne čudi, jer nikada nisu bili u sportu, pa svoje komplekse leče iživljavajući se na nama.

Ilustracija FOTO FB

Nas deset radnika Sportskog saveza 15 meseci nismo primili plate, nisu nam overene zdravstvene knjižice, pa se pitamo da li je time prekršen Ustav Republike Srbije!?

Takođe pitamo čime smo mi, zaposleni u Sportskom savezu Grada Vranja zaslužili da jedino nama ne bude dozvoljen ulaz u Gradsku kuću, njihovo obezbeđenje je zaključalo vrata na ulazu kao da se radi o teroristima, a ne o građanima Vranja i radnicima Sportskog saveza koji su gotovo svi članovi SNS!?

Ovim putem, poštovani gospodine predsedniče, još jednom se obraćamo vama da nam pmognete što pre, jer smo na izmaku svih duhovnih i fizičkih snaga, a zaslužujemo zagarantovana prava kao i svi građani Srbije  – Pišu iz SS Vučiću.

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Ema 26/10/2021
  2. Da 26/10/2021
  3. Sima 26/10/2021
  4. Stolar 26/10/2021
  5. Igor 26/10/2021
  6. Valter 26/10/2021
  7. Cao Gonze 26/10/2021
  8. Saša 01/11/2021

  Ostavi komentar