Vučić: Znali smo da GEOKS odlazi, ali NIŠTA NISMO PREDUZELI!

Eko Taxi Vranje

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije i lider SNS, u izjavi za svoje medije izneo je dva priznanja – da je DS dovela „Geoks“ u Vranje i da je već „dva meseca imao saznanja za odlazak ove fabrike iz Srbije“.

Za „Geoks“ smo znali da ide pre dva meseca, to će biti slučaj i sa drugim kompanija koje je dovela prethodna vlast, ali to je moglo i nama da se desi – indirektno je izneo svoje prvo priznanje Vučić.Lepo je što je za sve kriv neko drugi, pa makar da nije u vlasti evo već 12 godina, ali, predsednik nije objasnio šta su on i njegovi čekali da nešto preduzmu u prethodna dva meseca, koliko se spremala katastrofa za 1.137 ljudi?

I šta se sada čeka sa nekakvom najavljenom pomoći?

DS se hvalila da je dovela «Geoks» u Vranje, ali mi smo platili cenu dolaska ove kompanije – teška srca je izgovorio Vučić.

Da, „Geoksu“ je Vučićeva vlast poklonila 15 miliona evra, ali para građana, a ne njihovih ličnih, da bi on mogao sada da se tituliše kao onaj koji daje pare, upotrebljavajući „mi“, bez objašnjenja da li sada misli na sebe lično, svoju kliku, partiju ili koga?

Vučić u Vranju FOTO Info Vvanjske

Mi, koji smo dali novac, to su građani ove zemlje, a Vučić je tu prolazna karika, kao Milošević, Koštunica, Tadić, Nikolić…

Ali, ovo prevazilazi sve granice, i do sada je neviđeno.

Predsednik Srbije i lider SNS je najavio rešenje za 500 od 1.200 zaposlenih u „Geoksu“.

Odmah ćemo naći rešenje za 500 radnika, pregovaramo sa turskim «Teklasom» da otvori pogon u Vranju – nagovestio je Aleksandar Vučić.

Aman, šta ste do sada čekali kada ste već dva meseca znali da ovi odlaze?

Šta?

Lider vladajućih naprdenjaka u izjavi za svoju najomiljeniju televiziju  nije rekao šta će biti sa ostalih 700 radnika „Geoksa“ i zašto se dva meseca ćutalo o odlasku italijanske fabrike iz Vranja i Srbije i ništa tim povodom nije preduzeto.

S. Kostić – SSB  1. Vizionar 29/07/2021
  2. Miksa 29/07/2021
  3. Bivša prijateljica 29/07/2021
  4. Емил босилеград 29/07/2021
  5. Zoran 29/07/2021
  6. Čedomir 29/07/2021

  Ostavi komentar