Aktivizam i mladi

Vranjski sportski objekti: Za obrazovanje naše deceTehnička i Poljoprivredna škola još jedne su u nizu obrazovnih institucija u Vranju bez adekvatnih sportskih sadržaja za svoje učesnike.

Iako se Vranjanci diče uspesima kolektivnog i pojedinačnog sporta, uslovi za razvoj sporta u najjužnijem gradu u Srbiji su veoma loši.Ipak, za razvoj svakog adolescenta koju god školu da pohađa, bitno je da postoje osnovni uslovi i za sport, odnosno fizičko vaspitanje.

Teren za košarku je neravan, a fali i jedan koš, koji je nekom prilikom sklonjen. Drugi koš pak stoji, ali sa obručem ,,nagore”.Poljoprivredna škola u Vranju

Portal InfoVranjske.rs kontaktirao je Tehničku školu i nadu da će saznati kada će biti postavljen drugi koš, i da li je u planu uređenje sportskog terena, ali nismo dobili odgovore iz škole.

M. Stanković

Tehnička škola je počela sa radom 1. septembra 1965. godine sa dva odeljenja i 82 učenika. Početkom sedamdesetih godina izgrađena je sadašnja zgrada škole i tada je došlo do spajanja tehničke škole ,,V.V. Vujo“ sa školom za kvalifikovane radnike u obrazovni centar za stručno obrazovanje ,,Vladimir Vujović Vujo“

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Pedja 20/03/2022

    Ostavi komentar