Vranjski SNS na niškoj TERAPIJIUnutrašnji sukobi u GrO SNS u Vranju vrh stranke rešavaće po takozvanom «niškom receptu», direktnom intervencijom predsednika Izvršnog odbora Darka Glišića po nalogu predsednika stranke Aleksandra Vučića, saznaju InfoVranjske iz izvora u odboru vranjskih naprednjaka.

Izvor portala navodi «da će se na Gradski odbor SNS sprovoditi niška terapija, jer ona leči podele u stranci, bez obzira što se frakcionaštvo u Nišu suštinski razlikuje od onog u Vranju, jer se Nišlije dele na dva tabora, starosedeoce i preletače, dok se vranjski naprednjaci mimoilaze na osnovu ambicije prevlasti».

Po rečima izvora portala, «još nisu poznati rezultati intervencije Darka Glišića u Nišu, da li su «smirene» strasti na relaciji između preletača na čelu sa načelnicom Nišavskog okruga Draganom Sotirovski i starosedelaca na čelu sa dr Zoranom Perišićem».

Izvor InfoVranjskih potencira «da će posao Glišića na smirivanju strasti u Vranju biti teži od rešavanja unutarnaprednjačkih sukoba u Nišu».

Dobro Jutro Srbijo Vranje

Svi, i ti i ti i ti FOTO Info Vranjske

U GrO SNS u Vranju sukob tvrde struje na čelu sa poslanikom Slavišom Bulatovićem i meke frakcije koju predvodi gradonačelnik Slobodan Milenković, u suštini predstavlja borbu za hegemoniju u taboru vranjskih naprednjaka. Ovaj sukob se lako rešava postojanjem istovetnih ličnih interesa, međutim, ispostavilo se poslednjih meseci da postoji i treća, «reformatorska» struja, koja želi da otera iz stranke i tvrde i meke lopove – objašnjava izvor portala iz GrO SNS.

Zato izvor portala na kraju naglašava «da će Darko Glišić sa «umiriteljima» imati mnogo teži posao u Vranju od onoga što je morao da uradi u Nišu kako bi se lider SNS obratio «ujedinjenoj» stranci u najvećem gradu jugoistočne Srbije».

S. Kostić

SNS: Konačno, ali IZNUĐENO (?) jedinstvo    1. Pera 19/07/2021

    Ostavi komentar