Vranjski „reformski“ naprednjak u Nišu sa VučićemVisoki funkcioner SNS u Vranju iz «reformatorske» struje u gradskom odboru sastao se u Nišu sa predsednikom Srbije i liderom stranke Aleksandrom Vučićem, saznaju InfoVranjske iz izvora u odboru vranjskih naprednjaka.

Ovaj vranjski naprednjak je iskoristio boravak Vučića u Nišu da upozna lidera stranke sa problemima u vranjskom odboru SNS i koruptivnim radnjama aktuelnih čelnika gradskog odbora i gradske vlasti.Izvor portala navodi «da je Vučić rekao SNS «reformatoru» da bez ustezanja i straha može sve da kaže o stranačkim problemima u Vranju i da nema razloga da se plaši bilo koga, ne sme dlaka da mu hvali s glave».

«Reformator» se u Vranju «istrčao» i pohvalio kako lider SNS nije zadovoljan mnogim stvarima u Vranju i da će to morati da se rešava na organima u centrali stranke».

Izvor portala na kraju kaže «da je «reformator» SNS iz Vranja uspeo da se probije do Vučića u Nišu uz pomoć veza iz vrha i da je ne samo zadovoljan onim što je čuo od lidera stranke, već i da je ohrabren u nastojanjima da «reformiše» vranjski odbor koji je „dotakao političko i ljudsko dno““.

S. Kostić    1. Јоца 23/07/2021
    2. Hvali mi 1000 evra 23/07/2021
    3. Stojan 23/07/2021

    Ostavi komentar