Vranjske ulice: Save Kovačevića čeka sudbina Partizanskog puta

Eko Taxi Vranje

Ulicu Save Kovačevića u Vranju čeka sudbina ulice Partizanskii put, strahuju stanovnici ove ulice i najglasniji i najodvažniji među njima Miodrag Mića Marinković, penzioner.

Naša ulica je „razrovana“ zbog izgradnje fekalne kanalizacije, a znajući kako radi JP „Vodovod“, makar da obavlja i manji deo posla, po njihovom prepoznatljivom principu prilikom izvođenja radova „nema povratka u prvobitne stanje“, pa nas očekuje prašnjavo leto i blatnjava jesen, naravno, ukoliko ne bude sušna, prašina nam, dakle, ne gine“, fatalista je Marinković.Po njegovim rečima, „Vodovod“ kada nešto radi ostavlja pustoš iza sebe.

Zbog izgradnje novih zgrada u ulici Save Kovačevića neophodna je nova mreža fekalne kanalizacije, to razumem i ne zameram što je morala da se raskopa naša ulica, ali na osnovu iskustava iz drugih ulica, pre svih Partizanskog puta, znam kako radi „Vodovod“ i znam šta nas čeka, živi bili, pa videli, upozorava Marinković.

Stanovnici Save Kovačevića ipak gaje nadu „da će Beograđani biti bolji“

„Millenium team“ je glavni izvođač, možda će oni biti korektniji, to govori iskustvo iz Vranjske Banje gde su asfaltirali ulicu koju su razorili njihovi teški kamioni, ali tu je i „Vodovod“, gde su gužve po kancelarijama, a nemaju dovoljno mobilnih ekipa za probleme na terenu, pa se plašimo od „zla domaćega“, naglašava Marinković.  1. Napredna srbija 24/05/2022
  2. Taska 24/05/2022
  3. Šanko 24/05/2022
  4. Petrovič 25/05/2022
  5. Duabe 25/05/2022

  Ostavi komentar