Vranjska Banja: Gramađe TREĆI DAN bez vodeNaselje Gramađe u Vranjskoj Banji je već treći dan bez urednog vodosnabdevanja, saznaje portal InfoVranjske.rs sa sajta ovog javnog preduzeća i od stanovnika ovog banjskog naselja.

Vranjski «Vodovod» se prvi put oglasio na svom sajtu sedmog marta obaveštenjem da je zbog oštećenja vodovodne mreže prekinuto snabdevanje vodom naselja Gramađe.Osmog marta je «Vodovod» zaćutao o prekidu vodosnabdevanja Gramađa, a devetog marta se ponovo oglasio saopštenjem o prekidu snabdevanja vodom.

Radi se o naselju u kome u sto domaćinstava živi više od 300 ljudi, pa je problem teškoća u vodosnabdevanju ove aglomeracije veoma delikatan.„Vodovod“ je već prvog dana poslao svoju ekipu na teren, obećavši da će oštećenje biti sanirano do kraja dana, a sa sličnim obećanjem oglasio se i devetog marta.

Portal InfoVranjske.rs se putem mejla obratio „Vodovodu“ sa pitanjem o problemu vodosanbdevanja Gramađa u Vranjskoj Banji, jer je prekid snabdevanja vodom ovog dela Banje „hroničan“, zbog starih cevi česta su oštećenja i prekidi u vodosnabdevanju.

Podsećamo, sadašnji trodnevni prekid vodosnabdevanja naselja Gramađe u Vranjske Banje nije „rekordan“, jer je u aprilu 2022. godine postavljen za sada nedostižan „rekord“ – ovo naselje je bilo bez vode PET dana!

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Banja 09/03/2023
    2. Kojo 09/03/2023
    3. Džamal Ogoš 10/03/2023

    Ostavi komentar