Vranjanci spremaju VRUĆ DOČEK ministarki Mihajlović

Eko Taxi Vranje

Građani Vranja spremaju «vruć» doček ministarki energetike i rudarstva i potpredsednici Vlade Srbije Zorani Mihajlović, koja u Vranje dolazi u petak 23. jula, saznaju InfoVranjske iz više izvora u gradu.

«Vruća» dobrodošlica ministarki Mihajlović sadrži set neugodnih pitanja iz oblasti energetike i zaštite životne sredine, o izgradnji minihidroelektrana na Pčinji i Ljubatskoj reci, Zakonu o vodama, otvaranju rudnika litijuma od strane kompanije «Rio Tinto» i druga vezana za ekologiju i zdrav život.Zorani Mihajlović kao potpredsednici Vlade Srbije predstoji da odgovori na pitanja građana Vranja o zakinutim iznosima naknada porodiljama, petlji kod Vranjske Banje, zahtevu Saveta za borbu protiv korupcije o preispitivanju kupovina imovine u Vranjskoj Banji od strane firme «Millenium team» i druga koja se odnose na skupoću koju ne može da podnese osiromašena srednja klasa u Srbiji.

Grupa nezadovoljnih članova SNS priprema «toplog zeca» za Zoranu Mihajlović, iznošenjem brojnih gafova lokalnih čelnika stranke u Vranju i njihovih koruptivnih i kriminalnih aktivnosti na štetu građana Vranja.

Naprednjaci iz Vranjske Banje podsetiće Zoranu na izjavu u Vranju kada je zaključila «da je infrastruktura uslov razvoja juga Srbije», polazeći od primera puta od Vranjske Banje do Prvoneka, obilaznice oko industrijske zone u Vranju i stanja vranjskih ulica, kao i seoskih puteva na teritoriji Grada Vranja.

Ministarka Zorana Mihajlović će razgovarati sa građanima Vranja u Sali Načelstva Pčinjskog okruga od 14 do 17 sati u petak 23. jula.

S. Kostić  1. Slavko 21/07/2021
  2. Rike 21/07/2021
  3. Princip 21/07/2021
  4. Vranjezguz 22/07/2021
  5. DrMr 23/07/2021

  Ostavi komentar