Vranjanci i RTS: U četvrtak u VRANJU rasprava o programu SERVISA svih građanaRadio televizija Srbije organizuje u Vranju Javnu raspravu o programskim sadržajima ove medijske ustanove, koja će biti održana sutra od 12 do 14 sati u velikoj sali Skupštine grada.

Prisutnima će se obratiti dr Dejan Tričković, predsednik Skupštine grada, Žarko Rakić, predsednik Programskog saveta RTS, Milica Nedić, urednica u Informativnom programu RTS i Miljana Nikolić, urednica Dopisništva u Vranju.Tema ovogodišnje javne rasprave su programski sadržaji RTS-a sa akcentom na informisanje, obrazovanje, kulturu, zabavu i sportski program.

Građani, udruženja, ustanove, državne institucije i nevladine organizacije, gledaoci i slušaoci zainteresovani za programski sadržaj RTS-a kao javnog medijskog servisa dobrodošli su da učestvuju u raspravi. Pohvale, primedbe, predloge, sugestije i komentare na program RTS-a možete dostaviti i elektronskim putem na mejl [email protected] odnosno, poštom na adresu: Programski savet RTS, Takovska 10, Beograd. Pozivamo vas i da popunite anonimnu anketu koja se nalazi na sajtu RTS-a, u delu koji se odnosi na ovogodišnju Javnu raspravu. Programski savet će potom javno objaviti izveštaj sa detaljima vaših zaključaka i o tome obavestiti rukovdstvo RTS-a i nadležne instutucije. navodi se u saopštenju RTS-a.Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar