Vozač spasao PUTNIKE: Primetio da TOČKOVI OTPADAJU sa AUTOBUSAZabrinuti putnici na relaciji Vranje – Bujanovac u autobusu Kavim Jedinstva uspeli su da izbegnu ozbiljne probleme zahvaljujući vozaču – „JUNAKU“, kako su ga nazvali korisnici ovog prevoza.

Prisebnošću vozača, koji je primetio kvar, izbegnuta je tragedija, na ionako nebezbednoj deonici puta koja je teže prohodna zbog snežnih namosa, napisali su zahvali, ali i zabrinuti putnici na ovoj relaciji.Kako su rekli za naš portal, „po polasku sa autobuske stanice u Vranju, sve je izgledalo uobičajno“.

Međutim iskusnom vozaču, koji je junak iz ove nemile situacije, nije promaklo da primeti neispravnost vozila kojim upravlja. U vožnji je utvrdio da zadnji točkovi autobusa nisu dobro pričvršćeni i da preti da točak u vožnji otpadne. Svojom profesionalnošću je bezbedno uspeo da zaustavi vozilo, alarmira nadležne i spasi ljude moguće tragedije, rekli su putnici na ovoj relaciji.Jedan od putnika na relaciji Vranje – Bujanovac postavlja dva glavna pitanja upravi Kavim – Jedinstva.

 1. Da li će neko u Kavim Jedinstvu prepoznati i nagraditi ovako hrabar čin vozača?
 2. I da li će utvrditi odgovornost onoga ko je potpisao nalog za vožnju o ispravnosti vozila?

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Xo 28/11/2023
  2. Gospodin Srbin 28/11/2023
  3. Luka 28/11/2023
  4. LUC 29/11/2023
  5. no comment 30/11/2023

  Ostavi komentar