Voz UDARIO automobil: Vukao ga 130 metaraU noći između ponedeljka u utorka u 00:05 časova, na železničkoj stanici blizu Preševa, došlo je do sudara teretnog voza i automobila, kada je vozač pod dejstvom alkohola pokušao je da pređe prugu, saopštila je agencija Srbija Kargo.

Prema saopštenju ove organizacije, prelazni put na kome se dogodila nesreća bio je obezbeđen polubranicima, a rampa je bila spuštena.Vozač automobila lakše je povređen, stoji u saopštenju ove organizacije.

Povređeni je kolima hitne pomoći prevezen u najbližu bolnicu.Ovo je još jedna u nizu nesreća, na koje su „Srbija Kargo“ i „Infrastruktura železnice Srbije“ više puta upozoravali, kada do udesa dolazi zbog nepažljive, neodgovorne ili bahate vožnje vozača drumskih vozila – stoji u saopštenju.

Osnovno javno tružilaštvo u Vranju, reklo je Novosti.rs da se vozač (21) koji je bio pod dejstvom alkohola nije zaustavio.

Voz je udraio prednji deo automobila i vukao ga čak 130 metara, na sreću vozač i suvozač zadobili su lake telesne povrede – rekli su iz OJT-a za Novosti.

NIV / NOVOSTI

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Rampa 07/12/2021
    2. Miki 08/12/2021

    Ostavi komentar