«Vodovod» se posipa pepelom zbog Karađorđeve

Eko Taxi Vranje

Vranjski «Vodovod» je preko plaćeničkih medija pokušao da opravda pred građanima stalne havarije na vodovodnoj mreži u Karađorđevoj ulici, pozivajući se na «starost mreže», reagovanjem na pisanje InfoVranjskih o problemima sa vodom Vranjanaca koji žive u pomenutoj ulici.

Karađorđeva ulica ima najstariju vodovodnu mrežu u Vranju, ona datira još od pre 60 godina, to je uzrok čestih povratnih havarija – objašnjavaju u vranjskom «Vodovodu».U «Vodovodu» ističu «da su cevi u Karađorđevoj ulici azbestnocementne, pa svaka intervencija izaziva poremećaj «ravnoteže» mreže, što uzrokuje povremene havarije».

Logistiku pokajničkom «Vodovodu» odmah je pružio Grad Vranje obećanjem «da će rekonstrukcija mreže trajno rešiti problem vodosnabdevanja u Karađorđevoj ulici».

Podsećamo, samo tokom tekućeg meseca jula dogodile su se dve havarije na istom mestu u vodovodnoj mreži Karađorđeve ulice.

Takođe podsećamo, olako data obećanja neće rešiti problem vodosnabdevanja ne samo u jednoj od najpoznatijih vranjskih ulica.
S. Kostić    1. Čedomir 24/07/2021
    2. Goran 25/07/2021
    3. ulica sama će se napravi 08/08/2021

    Ostavi komentar