VODOVOD se izvinio Donjovranjcima zbog tuđe greškeJP «Vodovod» u Vranju izvinio se građanima Donjeg Vranja zbog trodnevnog prekida u vodosnabdevanju u saopštenju na svom sajtu, a sa indikacijama koje „ispod žita“ ukazuju na glavnog krivca za „agoniju vode“ u ovom delu grada.

Saopštenje „Vodovoda“ prenosimo u celosti i bez izmena.„Ekipi „Vodovoda“ KONAČNO je omogućeno da pristupi otklanjanju kvara na vodovodnoj mreži u ulici Filipa Filipovića. Očekujemo normalizovanje vodosnabdevanja u naselju Donje Vranje.

Do kvara je došlo usled radova koje u toj ulici izvode SPOLJNI IZVOĐAČI. Izvinjavamo se korisnicima zbog TRODNEVNOG prekida u vodosnabdevanju, piše u saopštenju vranjskog „Vodovoda“.Trodnevni prekid u vodosnabdevanju pogodio je znatan deo naselja Donje Vranje, ulice Filipa Filipovića, Kragujevačku, Božidara Adžije, Plitvičku, Partizanski put, Šantićevu i još nekoliko manjih ulica.

Portal InfoVranjske.rs iz izvora u «Vodovodu» saznaje da prvog dana havarije na vodovodnoj mreži „NEKO“ nije dozvolio ovom javnom preduzeću da sa svojom ekipom sanira kvar, a što indicira i navod na početku saopštenja gde se kaže „da je ekipi „Vodovoda“ KONAČNO omogućeno da pristupi otklanjanju kvara“.

To se dogodilo tek trećeg dana bezvodice u Donjem Vranju, jer se krivac za prekid vodosnabdevanja, označen u saopštenju „Vodovoda“ kao SPOLJNI IZVOĐAČ, smilovao i dao zeleno svetlo ovom javnom preduzeću da pokrene sanaciju havarije.

„Vodovod“ se, mada bez krivice za prekid vodosnabdevanja Donjeg Vranja, izvinio svojim korisnicima, što treba pohvaliti, ali i svojim saopštenjem ukazao aktuelnoj gradskoj vlasti da infrastrukturom treba da se bave nadležna preduzeća sa svojim koliko-toliko stručnim kadrovima.

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Kojo 16/12/2022
    2. Pedja 16/12/2022
    3. Kale 16/12/2022
    4. Donjevranjac 19/12/2022

    Ostavi komentar