VODOVOD: Prekid vodosnabdevanja u SUBOTU biće neizbežanJP „Vodovod“ Vranje objavio je saopštenje za javnost povodom prekida vodosnabdevanja u ovom mestu. Saopštenje prenosimo u celosti i bez dodatnih izmena.

Želimo da vas obavestimo o planiranom prekidu vodosnabdevanja koji će se desiti u našem gradu u subotu, 11. maja 2024. godine.U cilju održavanja i unapređenja kvaliteta vodovodne infrakstrukture, vršiće se planirani remont kontrolne opreme u objektu fabrike prerade vode za piće. Konkretno, biće izvršena zamena glavnog ventila na cevovodu prerađene vode ka gradu.

Prekid vodosnabdevanja će biti neizbežan, ali će biti kontrolisan i organizovan po zonama, kako bismo minimalizovali neprijatnosti za naše sugrađane.Očekuje se da će prekid usled radova trajati par sati, a nakon završetka radova, proces stabilizacije sistema će takođe trajati nekoliko sati, sve tokom istog dana.

U cilju obezbeđenja osnovnih potreba za vodom tokom ovog perioda, organizovaćemo cisterne sa pijaćom vodom na različitim lokacijama u gradu.

Takođe, blagovremeno ćemo vas obaveštavati o svim okolnostima i promenama putem dostupnih kanala komunikacije.

Molimo vas da imate razumevanja i da se prilagodite najavljenim okolnostima tokom ovog perioda. Hvala na saradnji i razumevanju.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Zoran 09/05/2024
    2. TOKOM 10/05/2024
    3. Maki 11/05/2024
    4. Goran 13/05/2024

    Ostavi komentar