Vodovod o VRANJSKOJ RECI: Kanalizacione cevi u NEMANJINOJ u jako LOŠEM stanju

Eko Taxi Vranje

Portal InfoVranjske.rs je uputio e-mail JKP “Komrad” i “Vodovod” povodom bačenog smeća u priobalnoj zoni i izlivanja kanalizacije u Vranjsku reku. Do sada, kabinet gradonačelnika, Odeljenje za inspekcijske poslove i zaštitu životne sredine i “Jumko” nisu odgovorili na upućene e-mailove našeg portala.

Odgovor JP “Vodovod” prenosimo u celosti.Shodno Vašem pitanju, pružamo Vam sledeću informaciju;

Kanalizacione cevi u Nemanjinoj ulici se nalaze u jako lošem i dotrajalom stanju, tako da nisu u mogućnosti da prime i transportuju svu vodu koja se uliva iz okolnih ulica. Službe JP VODOVOD-a redovno rade na održavanju prohodnosti ovog cevovoda, što se smatra inuzđenim i trenutnim rešenjem problema.

Novi direktor JP Vodovoda Marjan Stanković

Kako bi se takvo stanje prevazišlo potrebno je izvršiti rekonstrukicju kanalizacionog cevovoda u celoj dužini Nemanjine ulice sve do raskrsnice sa ulicom 1.maj.

Informišemo Vas da su radovi na ovoj rekonstrukciji planirani kroz program „Čista Srbija“ koji se u našem gradu uveliko realizuje a koji predviđa rekonstrukciju kanalizacije i u još nekim ulicama osim Nemanjine. Realizacija celokupnog programa se odvija pod pokrovitelstvom nadležnog Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture kao i samog Grada Vranja.

Prema informacijama koje mi posedujemo, rekonstrukcija kanalizacije u ovoj ulici će se raditi u toku ove ili naredne godine, međutim detaljnije inforamacije o ovom programu kao i početku radova u ovoj ulici mogu da Vam pruže nadležni u samom Gradu.”

Veljko Ilić  • Ostavi komentar