VODOVOD HARA, krateri niču svuda, pa i pored NJIHOVIH KUĆA

Eko Taxi Vranje

Vranjski «Vodovod» već dve nedelje «rešava» krater u ulici Radosava Jovića u donjem delu grada, ali nikako da ga reši, javljaju portalu InfoVranjske stanovnici pomenute ulice.

«Vodovod» koji je i stvorio taj krater nikako da normalizuje stanje u ulici Radosava Jovića, pa to izaziva gnev i ljutnju žitelja ove ulice koji se suočavaju sa svakodnevnim teškoćama u saobraćaju, i kao vozači i kao pešaci.Sa lica mesta FOTO Info Vranjske

Po rečima meštana, «automobili u širokom luku zaobilaze krater i nastavljaju put preko trotoara i travnjaka, jer je rupa tolika da predstavlja veliku opasnost za sve vrste motornih vozila, računajući tu i velike kamione i traktore».

Stanovnici ove novonazvane «Kraterske ulice» ne mogu da shvate da je krater u koji može i kamion da upadne tačno pored kuće Slavoljuba Stojmenovića, direktora «Urbanizma», pa ih utoliko čudi da Stojmenović nema uticaja na rukovodstvo «Vodovoda» u smislu da ažurira sanaciju navedenog problema.

Sa lica mesta FOTO Info Vranjske

Stanovnici ulice Radosava Jovića apeluju na nadležne u gradskoj vlasti i «Vodovodu» da u što kraćem roku ovu ulicu vrate u prvobitno stanje.

S. Kostić    1. Čedomir 19/07/2021

    Ostavi komentar