Vlast odvela Dinamo u BLOKADUFK Dinamo nalazi se po prvi put u blokadi, otkad je na čelo kluba stigao Dragan Antić Recko i ostali članovi porodice Antić.

Antić je na ranijim konferencijama za štampu govorio da je taj dug nastao zbog izgradnje dodatnih delova stadiona, kako bi klub mogao da igra u Super ligi Srbije.Prema saznanjima portala, iz više izvora, GrO SNS je odlučivao da li će se stadion graditi ili ne, u svojim prostorijama.

Gonzi, Bulat, Đoša i svi ostali, otvoreno su rekli Antiću da slobodno gradi svlačionice i dodatne prostorije, da niko ne sme da ga dira, a da će sve to platiti stranka – poručuje izvor portala.

Danas, nakon više od dve godine neigranja Dinama u najjačem prvenstvu u Srbiji, situacije se potpuno promenila.

Eh, ta srećna vremen FOTO FB

Ne samo da niko ne planira da vrati dugove Dinama, već iz SNS-a planiraju da klub preuzme većnik Nebojša Zupančić, koji je i ranije bio predsednik Dinama.

Već neko vreme Bulatović radi protiv Dinama, uzeo je sve trenere iz Vranja za banjski „Mineralac“, jer zna da oni nemaju nikakva primanja. On je čak i većinu Dinamove omladinske škole prebacio tamo. Milenković je pak prebacio tri radnika iz Sporskog saveza u Dinamo, uz obećanje da će im posebnim budžetom isplaćivati platu, ali to nije učinjeno – poručuje izvor portala.

Upućeni tvrde da Antiću ne sme ništa da se desi, jer kako je on to sam rekao „ja sam ponosan ako sam Vučićev trener“.

Prema nekim saznanjima direktiva sa vrha SNS je da se Antiću uplati novac, ali kako naši izvori tvrde državni sekreta Dragan Stevanović Boske odugovlači sa čitavim poslom, jer nije u dobrim odnosima sa Antićem. 

Zbog toga iz Dinama poručuju staru mantru: „Vranje Vranjancima a ne Banjčanima i Surduličanima“.

SSB  1. Леле 01/09/2021
  2. Crven grad 02/09/2021
  3. Crven grad 02/09/2021
  4. stefan1 02/09/2021
  5. Luka 05/09/2021

  Ostavi komentar