VLAST: Ne brinite, i ako «Geoks» ode, MI OSTAJEMO

Eko Taxi Vranje

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Srbije i ministarka energetike i rudarstva, obećala je na konferenciji za medije u Vranju «da će ako «Geoks» ode, država zbrinuti radnike».

Nezavisno od toga da li će «Geoks» ostati ili ne, Vlada Srbije radi na dovođenju investitora koji će uposliti radnike, na tome se intenzivno radi kako zaposleni u Vranju ne bi ostali bez posla – rekla je Zorana Mihajlović.Potpredsednica Vlade nije mogla da potvrdi da li «Geoks» ostaje ili odlazi.

Još ne znamo šta će biti s «Geoksom», ali znamo da su u 2020. godini imali velike gubitke – napomenula je Mihajlovićeva.

Ministarka energetike i rudarstva je razgovarala sa predsednicom sindikata u «Geoksu» kojoj je takođe dala obećanje da zaposleni u ovoj fabrici neće ostati bez posla.

Neodređenost ministarke Mihajlović u razmatranju problema odlaska «Geoksa» iz Vranja i obećanje da će država zbrinuti radnike dokazuju da se aktuelna vlast na čelu sa SNS rastrčala po Srbiji i time započela grozničavu predizbornu kampanju kako bi anulirala sve promašaje svoje decenijske vladavine.

S. Kostić    1. Aco srbine 24/07/2021
    2. Rudar iz Geoks 24/07/2021
    3. Da 24/07/2021
    4. alterego 28/07/2021

    Ostavi komentar