Vlasina, biser juga u – đubretu!Ako krenete ka Vlasinskom jezeru u ove tople dane, kako bi ste se rashladili i udahnuli nadaleko čuven vlasinski vazduh, na svega nekoliko  kilometara ispod hidro centrale Vrla 2 nalazi se stara a izuzetno poznata česma.

Sa lica mesta FOTO Info Vranjske

Izvor, kako je zovu, koju su napravili brigadiri još kad se gradilo jezero, poznata je po čistoći i ukusu vode i njenom kvalitetu.Opet, nije zgoreg ovih dana je zaobići i ne točiti tu tako retko kvalitetnu vodu!
Razlog je očigledan – oko same česme i preko puta nje je prava deponija smeća, kontejneri prepuni a među smećem, verovali ili ne, i jedan kauč!

Sa lica mesta FOTO Info Vranjske


Dnevno ovde prođe na hiljade vozila u oba smera, pa je pitanje kakvu sliku crtamo o nama, o našim političkim predstavnicima, o onima čiji je posao da održavaju ovaj put i ovo tako jedinstveno mesto!
Koliko još vremena treba da prođe dok se ovo đubre očisti i ova česma dovede u red ostaje da vidimo u narednim danima. Mi našu Vlasinu volimo, ali je izgleda vlast koju smo sami birali volimo malo manje! – kaže čitalac koji nam je i posao fotke sa lica mesta.NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Milena 13/08/2021
  2. Bivša prijateljica 13/08/2021
  3. Bugarin bosilegrad 13/08/2021
  4. Bugarin u tudjini. 13/08/2021
  5. Nino 17/08/2021

  Ostavi komentar