Visok poraz Morave u ŽitorađiHanska Morava je u 13. kolu Zone «Jug» doživela visok poraz u Žitorađi od domaćeg istoimenog tima rezultatom 1:5, pa je na tabeli pala na peto mesto sa 21 osvojenim bodom.

Hančane u narednom 14. kolu očekuje derbi na njihovom Kunjaku sa ekipom Svetlosti iz Badnjevca koja je lider na tabeli sa 25 bodova.Svetlost je u Pukovcu pobedila Trnovac sa 4:0, pa su Trnovčani pali na 10. poziciju na tabeli sa 12 bodova.

U narednom 14. kolu Trnovac ima priliku da popravi i bodovni saldo i položaj na tabeli, jer mu dolazi Moravac Orion iz Mrštana, tim koji se nalazi na pretposlednjem 14. mestu na tabeli sa svega četiri osvojena boda.Alakince je kao domaćin savladalo Pustu Reku sa 2:1 i na tabeli zauzima 13. mesto sa devet bodova.

Ilustracija FOTO FB

U narednom 14. kolu Alakinčani su opet domaćini, Topličaninu iz Prokuplja koji je sedmi na tabeli sa 20 bodova.

Pobedu u 13. kolu zabeležili su i nebeski anđeli koji su u Mrštanu slavili sa 3:2 i skočili na deveto mesto na tabeli sa 15 bodova.

«Anđeli» su u narednom 14. kolu slobodni.

U 13. kolu slobodna je bila Vranjska Banja koja će u 14. kolu biti domaćin ekipi Čekmina iz istoimenog sela kod Leskovca, timu koji je na 12. poziciji na tabeli sa 11 bodova.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar