VIŠI sud Vranje: Četiri i po GODINE zatvora za BIVŠEG INSPEKTORA

Eko Taxi Vranje

Viši sud u Vranju u ponovnom postupku posle ukidanja prvostepene presude od strane Apelacionog suda u Nišu, osudio je u svojstvu prvostepenog suda Sašu Stoiljkovića iz Vranja, nekadašnjeg inspektora Policijske uprave u Vranju, i Amira Bajramija iz Oslara, opština Bujanovac, na četiri godine i šest meseci zatvora, javlja portalu InfoVranjske.rs PR služba ovog suda.

Obaveštenje Višeg suda prenosimo u celosti i bez izmena.Dana 27. februara 2023. godine krivično veće Višeg suda u Vranju je u ponovnom postupku, a nakon ukidanja prvostepene presude od strane Apelacionog suda u Nišu, javno objavilo nepravosnažnu presudu kojom su optuženi Saša Stoiljković iz Vranja i optuženi Amir Bajrami iz Oslara, opština Bujanovac, oglašeni krivim zbog izvršenog krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga iz člana 246. stav 1. u vezi člana 33. Krivičnog zakonika, i osuđeni su na kazne zatvora u trajanju od četiri godine i šest meseci, piše u obaveštenju Višeg suda koje je potpisala zamenica portparola Aleksandra Mladenović.

Podsećamo, Stoiljković i Bajrami su uhapšeni u leto 2019. godine, jer je u kući Saše Stoiljkovića u Preševskom Buštranju pronađena količina od 20 kilograma marihuane.

Na prvom suđenju na kome je postupala sudija Tatjana Mihajlović Jovanović, Stoiljković i Bajrami osuđeni su na četiri i po godine zatvora, ali je 24. decembra 2021. godine Apelacioni sud u Nišu u svojstvu drugostepenog ukinuo presudu i vratio je na ponovni postupak.

Na drugom suđenju postupala je kao predsednik krivičnog veća sudija Aleksandra Tošić Arsić.

NIV    1. Trajko 07/03/2023
    2. Ema 07/03/2023

    Ostavi komentar