Viši sud potvrdio prvostepenu presudu Nikoliću, Tanaskoviću i KostićuViši sud u Vranju potvrdio je prvostepenu presudu Osnovnog suda u Vranju kojom je Dejan Nikolić osuđen na 14 meseci zatvora, a Bojan Tanasković i Slaviša Kostić na po osam meseci, potvrdila je za portal InfoVranjske.rs Dragana Stanković Tasić, predsednica Osnovnog suda u Vranju.

Ovakvu odluku donelo je Veće Višeg suda u Vranju na čelu sa predsednikom Saškom Aleksandrićem i članicama, sudijama Milenom Stojević i Deaganom Ilić Marković.Veće Višeg suda je ovom odlukom potvrdilo prvostepenu presudu koja na teret Nikoliću, Tanaskoviću i Kostiću stavlja krivično delo „nasilničko ponašanje prema zaposlenima u kafiću No coment i Ok radiju“. 

Branioci okrivljenih Nikolića, Tanaskovića i Kostića podneli su žalbu Višem sudu u Vranju na prvostepenu presudu Osnovnog suda K. br. 166/22  koja je doneta 11. oktobra prošle godine.Odluka Veća Višeg suda je u petak trećeg februara prosleđena prvostepenom Osnovnom sudu u Vranju, a nakon toga će biti ekspedovana strankama, saopštila je u odgovoru na pitanje portala InfoVranjske.rs Aleksandra Tošić Arsić, portparol Višeg suda u Vranju.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar