VIŠI SUD: DEVET KANDIDATA za jedno sudijsko mestoZa jednog sudiju Višeg suda u Vranju konkurisalo je devet kandidata, stoji u odgovoru na novinarsko pitanje Visokog saveta sudstva u Beogradu.

Visoki savet sudstva za jednog sudiju Višeg suda u Vranju raspisao je konkurs 7. jula ove godine u Službenom glasniku Republike Srbije.VSS poništio konkurs za predsednika Višeg suda u Vranju

Za sudijsku funkciju u Višem sudu u Vranju konkurisalo je šest sudija Osnovnog suda u Vranju – Zorica Veličković, Suzana Dimitrijević, Vladan Mićović, Dragan Mladenović, Dragana Stanković Tasić i Aleksandra Tošić Arsić.Viši sud u Vranju FOTO Info Vranjske

Iz Osnovnog suda u Bujanovcu za sudiju Višeg suda u Vranju konkurisao je sudija Goran Antić, a iz Osnovnog suda u Surdulici Sanja Stojković.

Konačno, za sudijsku funkciju u Višem sudu u Vranju konkurisala je i Đurđica Đorđević, gradski prvobranilac Grada Vranja.

VIŠI SUD u Vranju među najboljima u SRBIJI

Izbor jednog sudije Višeg suda u Vranju od devet kandidata biće izuzetno zanimljiv za medije, jer se očekuje da uticaj politike bude presudan iako je Visoki savet sudstva navodno nezavisno telo koje predlaže Skupštini Srbije kandidate za sudijske funkcije.

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Ana 02/09/2021
  2. Mara 02/09/2021
  3. Bivša prijateljica 02/09/2021
  4. Jb 03/09/2021
  5. Vranjanac 03/09/2021

  Ostavi komentar