Veličković ZUJA odustao od 420.000 dinara: SOLARNE PANELA postavljaće SAMPortal dnevnog lista „Danas“ objavio je da je „Medijski magnat sa juga Srbije konkurisao, dobio sredstva, pa odustao od subvencije za energetsku efikasnost“.

Veličković je za „Danas“ rekao je nakon sprovodenog konkursa i rangiranje bio drugi na rang – listi na osnovu bodovanja.Ali je i potvrdio da je odustao od u poslednjem trenutku od pomoći grada Vranja za izradu solarnih panela.

Na vašu žalost ili sreću, i vama sličnih, iznos od 420.000 dinara nisam iskoristio, jer sam u poslednjem trenutku odlučio da celu ovu investiciju finansiram putem bankarskog kredita za energetsku efikasnost. rekao je Veličković za Danas.

Podsećamo, Veličković je od grada Vranja na konkursu dobio 420.000 dinara za izgradnju solarnih panela u svom porodičnom domu u ulici Omladinska broj 12.

Zoran Veličković Zuja za „Danas“ je rekao da je uredno prijavio i podneo dokumentaciju, kao i svaki drugi građanin koji na to ime pravo.

Postavlja se pitanje, ukoliko je Zoran Veličković Zuja odustao od izgradnje solarnih panela uz pomoć grada, zašto ne postoji zvanična odluka grada o novoj listi?

Lista je objavljena jula meseca, 2022. godine, i malo iznad potpisa gradonačelnika Vranja, Slobodana Milenkovića, stoji da je rok za žalbe je već istekao nakon objavljivanja zvanične odluke, i da je Gradsko veće grada Vranja donelo ovu odluku.

Da li će grada Vranje ovih 420.00 hiljada, koje je Zoran Veličković rešio da vrati gradu (ili da ih ne uzme) dobiti neko kome su ti novci zaista potrebni?

I da li će grad Vranje poštovati svoju Odluku, prema članu 3. gde jasno stoji „Odluka je konačna“?    1. patrik morska zvezda 24/08/2022
    2. Če Gevara 24/08/2022
    3. relja 24/08/2022
    4. Kosta 24/08/2022

    Ostavi komentar