Aktivizam i mladi

Vasiljević: Od Vulina do većnika – od SPS do aktivizmaDanijela Vasiljević, poznat je široj javnosti kao većnik za ekologiju koji je tu funkciju “nasledio” od svog stranačkog kolege Žikice Antanasijevića.

Razvojni put Vasiljevića počeo je od Vulinovog Pokreta socijalista, kada je preko koalicije sa SNS-om u Vranju postao odbornik Skupštine grada Vranja.Vasiljević vešto koristi priliku i priklanja se manjem delu SNS-a, koji formira vlast sa demokratama i SPS-om.

Nakon toga, Vasiljević je dugo bio bez funkcije zbog pada SPS-a sa vlasti, ali nakon sada već čuvenog povratka crvenih na vlasti, on postaje većnik za ekologiju.Razvojni put ovog mladog preletača nastavio se i u drugom mandate napredanjak u Vranju, kada je udruženje Ćoška, čiji je jedan od predstavnika i njegova rođena sestra na konkursu grada Vranja dobilo 200.000 dinara za projekat “Ljudska prava kroz prizmu učenika srednjih škola”. Projekat je bio iz oblasti društvenog I humanitarnog rada.

Na drugom projektnom pozivu udruženje Ćoška dobije još 300.000 dinara za projekat “Traži i dobićeš”. I ovaj projekat je bio iz oblasti društvenog i humanitarnog rada.

Situacija je ovde potpuno jasna, Vasiljević je bio jedan od prvih ljudi Pokreta socijalista u Vranju, pored Žike Nedeljkovića koji mu je bio i političku uzor. Sve dok nije upoznao “čari” komiteta kada prelazi na crvenu stranu.

Od tada Vasiljević ne samo da dobija većničko mesto, već i udruženje njemu veoma blisko postaje stalni dobitnik konkursa naprednjačke vlasti.

Od Vulina do večnika – od SPS-a do Aktivizma!

MSB

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Če Gevra 14/02/2022
    2. Prle letrovic 14/02/2022

    Ostavi komentar