URBANIZAM: PERIODIČNA obustava SAOBRAĆAJA ka MOŠTANICIJavno preduzeće „Urbanizam i izgradnja grada Vranja“ objavili su saopštenje za javnost povodom novog zatvaranja puteva u Vranju u okolini.

Saopštenje prenosimo u celosti i bez dodatnih izmena.Iz JP ,,Urbanizam i izgradnja grada Vranja” prosleđeno je saopštenje za javnost, kojim se obaveštavaju građani, da će od danas, u trajanju od 60 kalendarskih dana, biti uvedena periodična obustava saobraćaja na glavnom putu u selu Moštanica.

Pročitajte još i ovo: Čiji je naš URBANIZAM? Opština Trgovište vlasnik PET odsto URBANIZMA i IZGRADNJE grada VRANJAIzmena u režimu saobraćaja uvodi se tokom trajanja radova na izgradnji infrastrukturnogobjekta, fekalne kanalizacije.

Takođe, najavljena je i periodična obustava saobraćaja na glavnom putu u selu Balinovac, za vreme izvođenja radova na izgradnji infrastrukturnog objekta, fekalne kanalizacije.

Privremena obustava saobraćaja na trasi izgradnje kanalizacione mreže, uvedena je od 31.05.2024.godine, i prema najavi trajaće 30 kalendarskih dana, uz mogućnost okončanja radova i ranije.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Selo-Vranje 03/06/2024
    2. 😔 03/06/2024
    3. Komi 03/06/2024

    Ostavi komentar