UPRAVITELJKA ZGRADE: Nije lift poludeo, nego…Posle teksta „Poludeli lift propadao 20m“ koje su Info Vranjske objavile u sredu, javila se Sanja Krstić, upravnica zgrade o kojoj je reč, sa svojim viđenjem dešavanja.

Prema njenim navodima, vlasnik stana broj 26 Dobrivoje Krstić koji se tog jutra nalazio u liftu sa petog sprata je krenuo, llift je na četvrtom spratu uredno zaustavljen, gospodin Krstić nije hteo da pusti komšinicu da uđe u lift i nastavio je ka nižim spratovima.Lift je  preskočio stanicu i blago sišao u suturen što se vidi i na fotografijama koliko je lift proklizao a ne propadao 20 m slobodnim padom. Prilikom dozivanja iz kabine vlasnik stana broj 13 Dalibor Kočević  koji je otvorio Dobrivoja  preneo je policiji da je Dobrivoje izašao sasvim normalno bez ikakvih povreda. To se dešavalo između 7 i 7:30 časova, upravnik o tome nije bio obavešten sve dok policija u 16:30 nije pozvala. Tada je Dobrivoje pozvao policiju, policija je po službenoj dužnosti pozvala Hitnu pomoć i upravnika stambene zajednice – objašnjava Krstićeva.

Sporni lift FOTO Info Vranjske

Ona tvrdi da se zapisnik koji je sačinila policija uz prisustvo lekara može  dobiti u policijskoj upravi radi detaljnog informisanja javnosti o slučaju.

Lift je u ispravnom stanju gde posedujemo ugovor sa ovlašćenim serviserom, koji na mesečnom nivou održava isti. Tako da lift nikako nije mogao u slobodnom padu da pada 20m. U više navrata kao upravnik stambene zajednice imala sam problem sa dotičnim vlasnikom tako da je isti utužen u iznosu od 21.739 dinara koji duguje stambenoj zajednici. Kao i prethodnih godina utuživan od upravnika iz redova stanara – kaže Krstićeva. 

Na kraju, Krstićeva preti tužbom protiv Info Vranjskih ukoliko ne demantujemo tekst, „jer niste proverili detaljnije informacije koje poseduje policija i upravnik već ste svojevoljno pisali na račun navodno oštećenog“.

Sporni lift FOTO Info Vranjske

Objavljujemo tekst jer je to naša dužnost i praksa, ali ništa ne demantujemo – učesnici čitave priče moraju se sami dogovoriti šta je bilo i Info Vranjske nemaju nikakve vze niti sa slučajem niti sa problemom niti s akterima.

Ledene stene: POLUDELI LIFT propadao 20 metara!

Mi smo obavestili javnost, izlažemo stavove obe strane, i nikakve dalje veze sa slučajem nemamo, kao što ih nismo ni imali.

A javnost neka prosudi šta je bilo i ko je za šta odgovoran a ko nije.

SSB  1. Vidosava 07/10/2021
  2. Vladimir 07/10/2021
  3. Miki 07/10/2021
  4. Čedomir 08/10/2021
  5. Poljoprivrednik 08/10/2021
  6. Ceca 08/10/2021

  Ostavi komentar