Ulice Vase Smajevića i Igmanska mesec dana u mraku

Eko Taxi Vranje

Dve poznate vranjske ulice u širem centru grada, između Odžinke i Saraine, Vase Smajevića i Igmanska, već mesec dana su bez uličnog svetla, javljaju portalu InfoVranjske.rs žitelji pomenutih ulica.

Ove ulice sablasno izgledaju noću, mrak ih je zavio u tamu zajedno sa brojnim kućama, pa se Vranjanci koji žive ovde ne usuđuju da bez preke potrebe izlaze iz svojih domova.Delegacija građana iz ulica Vase Smajevića i Igmanske najpre su se obratile Elektrodistribuciji u Vranju, tu su im rekli da oni nisu odgovorni za uličnu rasvetu, već je to JP „Urbanizam i izgradnja Grada Vranja“.

Stanovnici ovih ulica u više navrata su se obraćali „Urbanizmu“, ali bez rezultata, pa su Vase Smajevića i Igmanska i dalje u mraku i to u trećoj deceniji 21. veka.

Ne čudi nas što su odgovorni za ulično svetlo ovako nemarni prema našim ulicama, budući da se sećamo da su se slično ponašali kada je Vranjem zavladao totalni mrak, u avgustu 2019. i julu 2021. godine, zaključuju ogorčeni žitelji Vase Smajevića i Igmanske.    1. Noćni čovek 13/06/2022
    2. Vranjanci 13/06/2022

    Ostavi komentar