Ulica Radoslava Jovića: Haotična opasnost (VIDEO)Ulica Radoslava Jovića u donjem delu Vranja jedna je od najopasnijih gradskih ulica, slomljena bandera i raskopan kolovoz sa gomilama zemljanog materijala predstavljaju stalnu opasnost za vozila i građane, javljaju portalu InfoVranjske.rs stanovnici ovog dela grada.

Slomljena bandera čiji jedan deo „visi“ opasnost je za građane koji tu prolaze, a da ironija bude veća, to je u neposrednoj blizini kuće Slavoljuba Stojmenovića, direktora JP „Urbanizam i izgradnja Vranja“, međutim, napukla bandera je i dalje na svom mestu i pretnja je svim prolaznicima.

Istovremeno, kolovoz na ovoj ulici je toliko raskopan i razriven da je pravo majstorstvo da ne samo vozila, već i pešaci prođu ovom ulicom, dok su na kolovozu i delom na trotoaru gomile zemlje kao dodatna teškoća i za ljude i automobile.

Žitelji ove i nekoliko susednih ulica, Francuske, Partizanskog puta, Oktobarske revolucije, pitaju nadležne u gradskoj vlasti dokle će trajati njihova Golgota i muka, uz upozorenje da može biti zakasnela njihova reakcija kada se dogodi neka nesreća!

Sada smo građani, to jest, Vranjanci drugog reda, vlast ćuti, ne preduzima potrebne korake da se zaustavi naša agonija koja traje duže od jedne nedelje, koliko strahujemo za bezbednost svih građana ovog dela Vranja, jer i ovo je Vranje, poručuju gnevni građani donjeg dela grada.  • Ostavi komentar