Ulica Ivana Cankara: Dođoše, raskopaše i ODOŠE

Eko Taxi Vranje

Ulica Ivana Cankara u Vranju, „spojnica“ ulica Partizanske i Zmaj Jovine sa kružnim tokom i ulicama Sime Pogačarevića, Beogradske i Osme brigade, raskopana je, najvećim delom sa zemljanim kolovozom i nefunkcionalna za saobraćaj, osim za pešake, uverio se portal InfoVranjske.rs na licu mesta.

U najvećem delu zemljanog kolovoza dominiraju neravnine, opasne za vozila, ali i za starije i neopreznije pešake, zato je automobili apsolutno izbegavaju, a i ljudi su retka pojava.Naša ulica je zaboravljena od svih već nedeljama, dođoše, raskopaše, zatrpaše iskopine i ostaviše, baš kao „Samonikle“, vanbračnu decu Ožbeja i lepe Mete u istoimenom delu Ivana Cankara, tu sudbinu i mi delimo, komentariše jedan od prolaznika, profesor književnosti u penziji.

Na ulazu u ulicu Ivana Cankara iz Zmaj Jovine postavljena je signalizacija, iza nje gomila zemlje, dok na ulazu iz Partizanske nema ni signalizacije niti drugih znakova upozorenja i prepreka.

Signalizaciju su tako postavili da svako putničko ili teretno vozilo manjih dimenzija može komotno da uđe u ovu ulicu, na sreću, kolovoz je uglavnom zemljan i to odbija vozače da saobraćaju ovakvom ulicom. komentarišu „raritet“ prolaznici.

Na kraju, sudeći prema poslednjim informacijama iz gradske vlasti, još uvek je neizvesno kada će početi asfaltiranje ulice Ivana Cankara.    1. ADA 11/10/2022

    Ostavi komentar