Ulica Filipa FILIPOVIĆA ili ulica RUPARupe na ulicama u Vranju ponekad bivaju sanirane, ali pitanje je koliko su isti putevi funkcionalni nakon toga.

Odličan primer ovakve pojave je ulica Filipa Filipovića. To je ulica koja “seče” raskrsnicu na Partizanskom putu, odmah ispod OŠ “Radoje Domanović” i prostire se ka Višoj školi. Međutim, drugi deo Filipa Filipovića je od raskrsnice do ulice Pere Mačkatovca, što je najgori deo cele ulice.Na ulici Filipa Filipovića je i dalje mnogo rupa, ali veliki broj istih je popunjen ili “zakrpljen” u pokušaju. Dela sa ravnim asfaltom gotovo i da nema.

Rupe veoma često predstavljaju manji problem za vozila nego mesta gde se nalazi novi asfalt. Vozači kažu da se automobil trese i da može ostati bez stabilizatora u točku zbog “krpljenog” dela.U ovoj ulici kandidati za vozačku dozvolu vežbaju polukružna okretanja. To bi bilo daleko lakše da na ulici nema izbočina.

“Ulica je loša. Ima mnogo rupa, uzvišenja i udubljenja, ali mi je draga zato što vozim bicikl. Ionako ovde mogu da se zabavljam tako što izbegavam i preskačem rupe, kao da vozim u skejt parku, rekao je za portal InfoVranjske.rs jedan od stanovnika ovog naselja.

Nekvalitetni radovi na ulici dovode do toga da je možemo nazvati ulicom „Krpenih lutaka“.

Veljko Ilić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Mladi 07/10/2022
  2. Nesa 07/10/2022
  3. nema nade 07/10/2022
  4. Bora 09/10/2022
  5. Nesa 10/10/2022

  Ostavi komentar