Udruženje osoba sa PARAPLEGIJOM: Puna PODRŠKA Nikolić KANTARUUdruženje osoba sa paraplegijom objavilo je saopštenje za javnost povodom slučaja Kantar – OK Radio. Portal InfoVranjske.rs saopštenje prenosi u celosti i bez dodatnih izmena.

Udruženje osoba sa paraplegijom je udruženje građana osnovano radi poboljšanja uslova i prava osoba sa ovom vrstom invaliditeta.Na teritoriji Pčinjskog okruga imamo 84 članova, a jedan od njih je i Dejan Nikolić Kantar.

Nikolić je naš prijatelj i drug, porodičan čovek i privrednik koji je aktivan u radu Udruženja i ima veliki doprinos i zalaganje za poboljšanje uslova života osoba sa invaliditetom.Imajući u vidu da se poslednjih meseci protiv njega vodi postupak za koji smatramo da je neosnovan, nepravedan i zasnovan na sumnjivim dokazima, svi članovi Udruženja, pružamo podršku Nikoliću.

S obzirom da će suđenje biti javno, od suda ćemo zahtevati da nam se dozvoli prisustvo na sudskom procesu protiv Nikolića koji će se 16.08.2022. u 10 časova održati u Osnovnom sudu u Vranju, kako bismo ispratili tok sudskog procesa i uverili se u ispravnost i objektivnost suda.

Postupak koji se vodi protiv Nikolić Dejana, smatramo da od samog početka obiluje brojnim procesnim nepravilnostima koji su u koliziji sa Zakonom, zato verujemo da će sud ispraviti sve prethodne zakonske propuste i nelogičnosti tužilaštva u ovom procesu, da osobe sa invaliditetom imaju ista prava kao i ostali građani Republike Srbije.

„Niko nije kriv dok se ne dokaže suprotno“.

Saopštenje za javnost potpisao je Srđan Trajković, poznatiji kao Kelenko.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.