U Dinamu ogorčeni zbog oduzimanja bodaMarko Antić, predsednik vranjskog srpskoligaša Dinama, u prvoj reakciji na oduzimanje boda Vranjancima zbog dugovanja prema sudijama u listu Sportski žurnal, ogorčeno poručuje da se to dešava jedino vranjskom klubu, dok su drugi klubovi zaštićeni.Zakasnili smo nedelju dana sa uplatom i zbog duga od 40.000 dinara odmah su nam uzeli bod, a imamo saznanja da i ostale ekipe ne izmiruju redovno svoje obaveze. Piroćanci su dužni za četiri utakmice i nisu im uzeli bodove. Gde je tu pravda, pita Antić.

Predsednik Dinama ne razume zašto ostali klubovi imaju privilegije, a Dinamo je samo oštećen.Pretili su da ukoliko ne izmirimo sva dugovanja, oduzeće nam još tri boda. Mi smo sve izmirili što dugujemo iako nam je račun već četiri meseca u blokadi. Iz svog džepa plaćamo sudije, igrače zaposlene, ali to je najmanji problem, kaže Antić.

Prvi čovek vranjskog srpskoligaša upozorava da se nastavlja iživljavanje sa Dinamom.

U Super ligi i Prvoj ligi masakrirali su nas suđenjem, u prethodnom kolu na meču sa Pčinjom sudije su nas pokrale i isključile dvojicu najboljih igrača. A na meču sa Trajalom našem igraču Saviću slomljena je noga, a protivničkom fudbaleru nije dodeljen ni crveni karton, ogorčen je Marko Antić.

Predsednik Dinama je na kraju poručio «da ukoliko se Dinamu oduzimaju bodovi neka to važi i za ostale, pa zato pozivamo Novicu Tončeva, predsednika FS RIS, da obrati pažnju na ovu situaciju i zaštiti klubove od sudijske mafije».

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Maki 01/10/2021

    Ostavi komentar