Tri godine ćutanja: O paljevini automobila poslanika Bulatovića – NI REČI

Eko Taxi Vranje

Navršile su se tri godine od kako je zapaljen i izgoreo automobil Slaviše Bulatovića, poslanika i predsednika Gradskog odbora SNS u Vranju, ali počinioci ovog krivičnog dela još uvek nisu pronađeni.

Te junske noći 2019. godine, između petka i subote, zapaljen je auto marke „Škoda superb“ u vlasništvu Bulatovića i to u tadašnjem školskom dvorištu pored poslanikove porodične kuće u Vranjskoj Banji koja se nalazi u glavnoj banjskoj ulici Kralja Petra Prvog Oslobodioca broj 93.Za tri godine od kako je izgoreo automobil Slaviše Bulatovića, nadležni državni organi, Osnovno javno tužilaštvo u Vranju i Policijska uprava Vranje, nisu uspeli da otkriju ko je i sa kakvim motivima zapalio Bulatovićev automobil.

Zanimljivo je i posebno indikativno da su istragom o paljenju Bulatovićevog vozila obuhvaćeni isključivo članovi SNS u Vranju i Vranjskoj Banji, pojedinci su se našli i na poligrafu, ali rezultata nije bilo.

Takođe je indikativno i za veči deo lokalne javnosti neočekivano što se povodom paljenja automobila Slaviše Bulatovića nisu oglasili njegova SNS i njeni koalicioni partneri, ali ni opozicione stranke u Vranju, o ovom događaju izvestili su nezavisni mediji, dok su mediji pod kontrolom aktuelne vlasti ćutali ili vrlo „stidljivo“ obavestili javnost o ovom kriminalnom činu!?

S. Kostić  • Ostavi komentar