TONČEV: Zahteva PRECIZAN uvid u PREMIJE i TROŠKOVE za Svetsko PRVENSTVO u KATARUČlan Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije i nekadašnji predsednik RIS-a Novica Tončev je uoči 27. sednice Skupštine FSS poslao dopis u kome je Savezu predstavio svoja primanja koja je ostvarivao kao sportski funckioner u proteklom mandatu i zatražio da to isto učini i celokupno rukovodstvo

Zahtevam da se na sednici predstave i primanja čelnih ljudi, generalnog sekretara, selektora, sportskog direktora i svih ostalih članova Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, kao i da dobijemo precizan uvid u pojedinačne premije i troškove Svetskog prvenstva u Kataru“, naveo je Tončev u dopisu.Tončev podseća da se FSS delom finansira iz budžeta RS Srbije i napominje da javnost ima pravo da zna tokove novca.

Javnost mora da bude informaisana o tome da li su poštovane procedure kada je u pitanju Svetsko prvenstvo, izjavio je ministar Tončev.Tončev je istakao da je kao član Izvršnog odbora trebalo da zna za odluke koje se donose i koji je iznos plata i premija u FSS.

Moj cilj jeste da srpska javnost koja fudbal oduvek ceni i voli bude ispoštovana istinom i činjenicama, izjavio je Novica Tončev.

MSB / N1

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Ivan 14/03/2023
    2. Зоран 14/03/2023
    3. Tričko 14/03/2023

    Ostavi komentar