Tončev: Sramno suđenje protiv PARTIZANA u SurduliciFudbalskom klubu Partizan nisu potrebne ‘razne dadilje’ u liku kao što je sudija Srđan Jovanović, naveo je u saopštenju nekadašnji prvi čovek Radnika i potpredsednik FSS Novica Tončev, a prenosi Sport klub.

Fudbaleri FK Partizana pobedili su juče ekipu Radnika rezultatom 2:1 u meču 22. kola Superlige Srbije u Surdulicu.A utakmicu je obeležila intervencije iz VAR sobe kada „poništen“ je penal za klub iz Surdulice pri rezultatu 0:0. Glavni arbitar ovog meča bio je Miloš Milanović, a VAR sudija je bio Srđan Jovanović.

Moja je obaveza da se kao dugogodišnji sportski radnik sa preko 20 godina iskustva u sportu i nekadašnji potpredsednik FSS oglasim povodom jučerašnjeg sramnog suđenja čoveka koji sebe naziva sudijom – Srđana Jovanovića, na utakmici SLS između Radnika i Partizana, naveo je Tončev.Tončev je naveo da Partizanu nije potrebna pomoć sudija.

Ekipi poput Partizana ne trebaju ‘razne dadilje’ u liku ovakvih sudija koji će zarad nekih sitnih interesa da im svojim postupcima više odmognu, nego pomognu. Svaki uspeh Partizana sada će ostati u senci pitanja da li je mogao i drugačiji ishod utakmice da bude, da nije na mestu sudije bilo lice koje je zaslepljeno samo sopstvenim interesima, naveo je Tončev.

Novica Tončev na kraju saopštenje pozvao je čelnike FSS da reaguju.

Moram da pozovem i čelne ljude FSS, koji su obećavali velike promene kada su raznim manevarskim pristupima preuzimali Savez da sada pokažu na delu da će stati na put ovakvim i sličnim postupcima i prestanu da kažnjavaju klubove koji ukazuju na nepravdu, zaključuje se u saopštenju Tončeva.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. grobari Vranje 26/02/2024
  2. steva 26/02/2024
  3. Mile 27/02/2024
  4. Radnik surdulica 27/02/2024
  5. Prle 27/02/2024

  Ostavi komentar