Tadić: Vučić svojatao tuđe uspehe, ali nije uspeo da zadrži GEOKSSadašnja vlast za odlazak «Geoksa» iz Vranja i Srbije pokušava da krivicu prebaci na prethodnu, a Vučiću je italijanski investitor bio «njegov» 2016. godine kad je otvarao fabriku i to predstavljao kao zaslugu njegove vlasti, a sada ga se odriče», izjavio je za list Danas Boris Tadić, bivši predsednik Srbije i predsednik Socijaldemokratske stranke.

Tadić FOTO Wikipedia

Tadić podseća na «rat otimanja» oko «Geoksa» u 2012. godini.Još 2016. godine sam ukazivao da se u vezi sa dovođenjem «Geoksa» u Vranje Vučić kiti tuđim perjem, a pamtimo i kada su se 2012. godine SNS i DS u svojim saopštenjima otimali oko zasluga za dovođenje italijanske fabrike – pamti Tadić.

Bivši predsednik Srbije takođe podseća i na atmosferu u Vranju prilikom otvaranja fabrike «Geoksa».Kada je fabrika otvarana 2016. godine u prisustvu Aleksandra Vučića, okupljeni su mahali zastavicama SNS i Srbije, oni su prisvojili tuđi uspeh i napor, ali sada nisu uspeli ni da sačuvaju ono što su prisvojili – ocenio je Boris Tadić.

Podsećamo, Boris Tadić je kao predsednik Srbije 2011. godine ostvario prvi kontakt sa predstavnicima «Geoksa» i de fakto ugovorio njihov dolazak u Vranje.

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Емил босилеград 30/07/2021
    2. Stojan 30/07/2021

    Ostavi komentar