Sve više slučajeva PORODIČNOG nasilja u PČINJSKOM okruguU toku vikenda od 11 do 13 aprila, 2024. godine zabeleženo je više slučajeva porodničnog nasilja u Pčinjskom okrugu, saznaje portal InfoVranjske.rs

Portal InfoVranjske sazanje da je samo 12. aprila u subotu, policija zabeležila dva slučaja porodičnog nasilja i to u selima Jablanica i Veliki Trnovac u blizini Bujanovca.Pripadnici MUP-a Srbije u Bujanovcu reagovali su zbog prijave porodičnog nasilja u selu Jablanica. Policija je reagovala zbog prijava da je muškarac iz ovog sela prilikom rasprave sa suprugom oko uradio ženu u temenom delu glave i odgurnio je.

Nakon toga, policija je reagovala i u selu Veliki Trnovac, jer je po prijavi saznala da je stariji muškarac drvenim držačem udarao bivšu suprugu po butinama.Nakon ovog incidenta muškarac iz Velikog Trnovca pobegao je prema saznanjima policija za Prištinu.

Protiv obojice će biti podneta krivična prijava u rednovnom postpupku zbog krivičnog dela Nasilje u porodici iz člana 194. stava 1. Kaznenog zakona.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. mile 16/04/2024

    Ostavi komentar